detector.media
11.09.2019 20:06
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Опікун»
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Опікун»
Прем'єра 4-серійної картини «Опікун» відбудеться 14 вересня о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У центрі сюжету – відносини двох чоловіків: дорослого та маленького. Провідний фахівець приватної стоматологічної клініки Олексій Фролов – закоренілий холостяк. Одного разу він випадково збиває на дорозі відому ведучу Ганну Міхеєву. Жінка впадає в кому. Життя Фролова перетворюється на жах: журналісти знімають викривальні репортажі, колеги на роботі засуджують.

На одну з передач, присвячену трагедії, приводять сина Ганни, Дімку, якого помістили в дитячий будинок. Фролов обіцяє допомагати Дімці та вирішує стати його опікуном. Але як вибудувати щирі відносини, якщо дитина звинувачує тебе в тому, що трапилося з мамою?

У фільмі знялися: Олексій Морозов, Максим Костюнін, Даша Трегубова, Ольга Арнтгольц, Артем Позняк, Ірина Авдєєнко, Світлана Зельбет.

Автор сценарію – Ксенія Осадченко. Режисер-постановник – Сергій Борчуков. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що стрічку «Опікун» канал планував показати в жовтні 2019 року. Зййомки міні-серіалу розпочались у квітні 2019-го.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY