detector.media
11.09.2019 16:16
Film.ua показав трейлер містичного серіалу «Схованки» (ВІДЕО)
Film.ua показав трейлер містичного серіалу «Схованки» (ВІДЕО)
Телевізійна прем'єра серіалу відбудеться на каналі ICTV восени цього року.

Трейлер оприлюднила прес-служба Film.ua.

За сюжетом, у звичайній квартирі батько і донька грають у схованки. Батько шукає дівчинку, але не знаходить... Пізніше в мережі з'являється відео, де зникла дівчинка тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Очевидно, що дитина викрадена, і це - лише перша з численних жертв, які безслідно зникли в маленькому промисловому містечку. Молоді детективи Варта Наумова та Максим Шумов розслідують складну справу, розбираючись з особистими проблемами...

Автори визначають серіал як кримінальну драму з елементами нуар-детектива і трилера. 

Режисер-постановник – Ірина Громозда, оператор-постановник – Сергій Крутько, художник-постановник – Олександр Батєнєв. Продюсери: Віктор Мирський, Олеся Лук'яненко, Андрій Ризванюк.

У головних ролях: російські актори Юлія Абдель Фаттах, Петро Риков, українські актори В'ячеслав Довженко, Яків Кучеревський, Олександр Кобзар, Валерій Легін, Євгенія Гладій, Володимир Заєць та інші.

Нагадаємо, проект «Серіалу» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на минулорічному Одеському міжнародному кінофестивалі. Навесні цього року серіал було відібрано для показу на конференції MIPDrama Buyers Summit в Каннах.

16 вересня серіал буде презентовано на Kyiv Media Week. 25 вересня - в основній конкурсній програмі кінофестивалю Serial Killer в Брно (Чехія). У листопаді - на Seriencamp в Мюнхені.

Права на світову дистрибуцію «Схованок» (за винятком України, Росії та СНД) приюбала Європейська медіакомпанія ZDF Enterprises.

Фото: прес-служба Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY