detector.media
11.09.2019 15:02
8-9 жовтня – Школа екологічної журналістики: Південь
Програма розвитку ООН (ПРООН) 8-9 жовтня в Одесі проведе навчальний модуль Школи екологічної журналістики – Південь. Реєстрація для участі в навчанні триватиме до 20 вересня до 18:00.

У ході навчання учасники отримають знання та навики для висвітлення екологічних проблем, зокрема у її південних областях, уникнення поширених екологічних міфів, пошуку ідей та експертів у темі зміни клімату та відновлюваної енергетики, а також джерела інформації для роботи з екологічною тематикою.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати. До участі організатори запрошують представників ЗМІ, блогерів та медіаактивістів з Півдня України.

Теми:

Коли: 8-9 жовтня.

Де: м. Одеса (точне місце проведення буде повідомлено додатково відібраним учасникам).

Робоча мова заходу: українська.

Реєстрація для участі в навчанні до 20 вересня, 18:00. Для цього треба заповнити реєстраційну форму за посиланням. Результати відбору будуть оголошені до 25 вересня 2019 р (включно).

Участь у школі безкоштовна для 20 учасників, яких буде обрано за результатом розгляду анкет. Затвердженим учасникам із інших міст регіону організатори забезпечують проїзд до Одеси.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Ірини Герасименко, iryna.gerasymenko@undp.org, +38 (044) 253-93-63.

Школа екологічно журналістики ПРООН започаткована в рамках реалізації Проекту «Підтримка Парламенту України з питань сталої енергетики та охорони довкілля», що впроваджується Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки Швеції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY