detector.media
06.09.2019 16:46
Журнал НВ спільно з The New York Times вперше випустив проєкт «Великі ідеї»
Журнал НВ спільно з The New York Times вперше випустив проєкт «Великі ідеї»
Український журнал НВ спільно з американською газетою The New York Times вперше випустив проєкт «The Big Ideas» («Великі ідеї»).

Про це повідомив головний редактор НВ Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook.

У випуску «Великі ідеї» запрошені колумністи двох ЗМІ аналізують еволюцію влади і її вплив на людей, а також розбирають це поняття загалом, передає НВ.

«Публікацією спільної теми з The New York Times продовжуємо політику включення українців в глобальний дискурс і партнерства з найбільшими світовими медійними брендами. У грудні в третій раз випустимо спільний номер з британським The Economist під назвою Світ в 2020 році. На сайті робимо партнерство з британським BBC, німецьким Deutsche Welle і американським Центром демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету», – розповів Віталій Сич.

За його словами, авторами проєкту стали письменник Юваль Ной Харарі; американський генерал, колишній командувач військами НАТО Веслі Кларк; український історик Ярослав Грицак; заступник виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислав Рашкован; журналіст Павло Казарін; співзасновник громадянської платформи «Нова країна» Валерій Пекар; співзасновниця Українського кризового медіа-центру Наталя Попович та інші.

«Також в цьому номері новий прем'єр Олексій Гончарук називає 5 пріоритетів своєї роботи. Ще 10 міністрів його уряду діляться своїми особистими KPI і розповідають, чого особисто вони хочуть домогтися на своїх посадах. Також в цьому номері ми опитали 30 бізнесменів і бізнес-асоціацій на предмет їх вражень від кадрових призначень. Їх збентежила одна персоналія в Кабміні, самі розумієте яка, і вони поставили 7 по 10-бальною шкалою, інакше було б вище. Бізнесмени також назвали 10, на їхню думку, основних завдань для нового Кабміну», – сказав головред НВ.

Як писав ДМ, 2 грудня 2017 року головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що його видання вперше зробило спільний проєкт з британським журналом The Economist під назвою «Світ в 2018 році».

Нагадаємо, 21 червня Віталій Сич повідомив, що видання змінює бренд і переходить на «НВ».

16 серпня норвезький фонд Fritt Ord спільно з німецьким фондом Zeit-Stiftung оголосив перелік лауреатів міжнародної премії Free Media Awards. До переліку переможців потрапив український журнал НВ, якому присудили нагороду за «розслідування щодо корупції і зловживання владою серед політиків та інших державних службовців в Україні».

Фото: Віталій Сич / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY