detector.media
06.09.2019 14:31
«FM Галичина» у новому сезоні об’єднає всі програми в одну тематичну структуру
«FM Галичина» у новому сезоні об’єднає всі програми в одну тематичну структуру
Радіостанція «FM Галичина» оголосила про старт нового сезону з 9 вересня. У новому сезоні під назвою «Осінь без домішок» радіомережа об’єднає всі шоу та програми в одну тематичну структуру, присвячену захисту довкілля та здоровому способу життя.

Про це повідомляє пресслужба західноукраїнської радіомережі.

Радіостанція прагне звернути увагу своєї аудиторії на те, що важливо відповідально ставитись до довкілля та мотивувати слухачів вести здоровий спосіб життя.

«Зокрема, уже з 9-го вересня у нас стартує акція "Своя кава у свою чашку", зацікавлюватимемо людей до придбання багаторазових чашок та термосів. Також, ми вже закупили картонні контейнери для сортування сміття, привчаємось до використання паперової та скляної тари замість пластику та поліетиленових пакетів. А ще ми проведемо Plogging morning усім колективом FM Галичина. Долучитись зможуть усі охочі», – розповіла директорка медіа-холдингу «FM Галичина» Ольга Когут.

Програмний директор радіостанції Володимир Шкарабура зазначив, що зміни торкнуться всіх ефірних проєктів: «У великих шоу вранці, вдень та ввечері ми запропонуємо слухачам спеціальні рубрики. Наприклад, еко-рубрика про те, як застарілі речі здобувають нове життя, чи рубрика про здорове харчування, або рубрика про цікаві місця на території Західної України, які можна відвідати, щоб отримати заряд природної енергії, відпочити, привести до ладу думки і відновити внутрішню гармонію».

За його словами, служба новин «FM Галичини» у своїх випусках буде інформувати аудиторію про екологічні ініціативи та акцентуватиме увагу на проблемних питаннях.

Нагадаємо, у грудні 2017 року «FM Галичина» повідомила про старт нового спецпроєкту «Від свята до свята» та оновлення свого сайту у рамках зимового сезону.

Фото: «FM Галичина»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY