detector.media
05.09.2019 15:10
У ефір «Еспресо» повертається програма «Досьє» з Сергієм Руденком
У ефір «Еспресо» повертається програма «Досьє» з Сергієм Руденком
У ефір телеканалу «Еспресо» після річної перерви повертається програма «Досьє» з Сергієм Руденком. Проєкт виходитиме щосуботи о 21:00.

Про це повідомляється на сайті каналу.

«Українська політика упродовж останнього року суттєво змінилася. З'явилося багато нових політичних героїв. Хто вони, звідки і чому опинилися у політиці? Які "скелети" у їхніх шафах? Що про них думають колеги? І найголовніше – яке у них бачення майбутнього української держави? Про це ми будемо розповідати вже в оновленому "Досьє".  Формат традиційний – ведучий і герой. Та все-все-все та трохи більше про нього», – розповів ведучий Сергій Руденко.

У першому випуску нового сезону програми гостем стане колишній голова Держкіно Пилип Іллєнко, з яким планують обговорити політику та кінематограф, заборону серіалу «Свати» та стосунки із Президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, 31 березня 2017 року колишній шеф-редактор сайту «Еспресо» та ведучий програми «Про політику» телеканалу «Еспресо» Сергій Руденко перейшов з «Еспресо» у проект Online.ua. Сергій Руденко очолив видання Online.ua. 3 квітня вийшов перший випуск його авторської програми.

Однак уже в липні 2017 року Сергій Руденко повернувся на телеканал «Еспресо» з новими программами. 8 липня на телеканалі стартував його новий проект «Вердикт». 25 серпня на телеканалі «Еспресо» відбувся прем'єрний випуск нової програми «Досьє» з Сергієм Руденком.

Фото: Еспресо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY