detector.media
03.09.2019 18:27
Перша заступниця голови Міністерства інформполітики написала заяву про звільнення
Перша заступниця голови Міністерства інформполітики написала заяву про звільнення
2 вересня Кабінет міністрів ухвалив створити Міністерство культури, молоді та спорту на базі Міністерства інформаційної політики.

Про звільнення перша заступниця міністра інформполітики Еміне Джапарова повідомила у Facebook.

«Заява написана. За плечима 4 роки роботи 24/7 в Мінінформполітики; всі ці роки намагалась бути максимально публічною у своїй діяльності, тож не буду підсумовувати успіхи та надбання», - йдеться в повідомленні.

Еміне Джапарова також оприлюднила світлину своєї заяви, датованої 3 вересня. Звільнення пов'язане з припиненням повноважень попереднього уряду.

Нагадаємо, у липні стало відомо про плани нової влади трансформувати Міністерство інформаційної політики та інші державні органи, дотичні до інформаційної сфери. Зокрема, від представників команди Володимира Зеленського лунали ідеї ліквідувати Міністерство інформаційної політики, об'єднати Національну раду з питань телебачення і радіомовлення з Державним комітетом телебачення і радіомовленнястворити IT-міністерство на базі Мінінформполітикиоб'єднати міністерства культури, інформаційної політики та молоді і спорту в одне відомство під назвою Міністерство з гуманітарної політики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY