detector.media
03.09.2019 11:12
Ринок очікує зростання цін на пряму телерекламу у 2020 році - прогноз Kwendi Media Audit
Рекламний ринок очікує зростання цін на пряму телерекламу на 39% у 2020 році.

Про це свідчить опитування Kwendi Media Audit, повідомляє компанія.

В опитуванні взяли участь усі найбільші рекламні холдинги України: Publicis Groupe Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Omnicom Media Group (Media Direction і Optimum Media), razom communications і Group M.

 Результати опитування експертів рекламного ринку

У порівнянні з травневим опитуванням, трохи знизилася консолідована оцінка інфляції на телебаченні, в пресі та зовнішній рекламі у 2019 році. Зростання очікувань простежується тільки в категоріях відео in-stream і out-stream (без YouTube і FB / Instagram).

«Уперше за довгий час серед експертів прозвучала думка, що можлива навіть дефляція по деяких категоріях digital-розміщень за підсумками 2019 року», - відзначає Kwendi Media Audit

У 2020 році, який пройде без президентських і парламентських виборів, ринок очікує більш ніж дворазове падіння темпів зростання цін у зовнішній рекламі. Рівень інфляції на ТБ також знизиться, проте залишиться досить високим: +39% для прямої реклами і +36% для спонсорства щодо цін 2019 року. Збільшення темпів інфляції експерти очікують у відео на YouTube і FB / Instagram і в категорії ppc-кампаній у соціальних мережах.

Опитування проводилося в серпні 2019 року.  Його дані наведені у вигляді середнього значення для кожного медіа із зазначенням мінімальних і максимальних прогнозів рівня інфляції.

Прогнози для інфляції цін подані в національній валюті. Kwendi Media Audit проводить опитування найбільших рекламних холдингів України з приводу медіаінфляції з 2014 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY