detector.media
02.09.2019 13:52
«Громадське» оновило формат проєкту «Нині вже», з програми пішла шеф-редакторка Настя Станко
«Громадське» оновило формат проєкту «Нині вже», з програми пішла шеф-редакторка Настя Станко
У ефірі «Громадського» 2 вересня стартує новий сезон проєкту «Нині вже». Програма виходитиме по буднях о 19:00 та триватиме годину замість двох.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Менший хронометраж компенсуватимуть активна динаміка та нові платформи, які освоює проєкт», – йдеться в повідомленні.

Настю Станко на посаді шеф-редакторки програми замінила Марія Зав’ялова. Пані Станко приходила на проєкт до парламентських виборів, а нині працює над фільмами та розслідуваннями. Ведучими залишилися Василь Пехньо, Наталка Пономарів, Юлія Банкова та Андрій Сайчук.

«Оновлена команда бере курс на діджитал та обіцяє багато експериментів: відтепер слідкувати за "Нині вже" можна буде не тільки в етері та на YouTube "Громадського", а й у Telegram: на підписників каналу очікує багато ексклюзивних матеріалів, тож радимо долучитися вже зараз. У найближчому майбутньому планується також випуск серії подкастів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, «Громадське телебачення» 9 липня запустило документальний проєкт «Донбас. Reality check» («Донбас. Перевірка реальності»), у якому перевірить чи відповідають дійсності заяви політиків про економічну, гуманітарну, соціальну та культурну сфери на Донбасі. Проєкт виходитиме щовівторка в рамках прямоетерної програми «Нині вже».

Фото: Громадське

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY