detector.media
02.09.2019 10:49
До 15 вересня – відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики
У Одесі 20–22 вересня відбудеться Школа конвергентної журналістики, учасники якої візьмуть участь у створенні медіапродуктів конвергентних форматів й опанують засади роботи сучасного універсального журналіста та медіа продюсера. Заявку на участь у заході приймаються до 15 вересня.

Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа» запрошує молодих журналістів та студентів шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у Школі конвергентної журналістики.

Захід відбуватиметься в рамках Національної медіаініціативи «Відкриті медіа історії» і передбачає низку тренінгів та практичних вправ з універсального журналізму, управління медіапроєктами на регіональному рівні, фінансової життєздатності та монетизації контенту, культури цифрової безпеки, фактченкінгу і подолання дезінформації/маніпуляційних впливів.

Міжрегіональна Школа конвергентної журналістики також ставить за мету сприяти впровадженню медіаіновацій та обміну досвідом між молодими журналістами, розвитку ідей та концепцій на медіаринку шляхом партнерського діалогу на національному та регіональному рівнях

Дата та місце проведення школи: 20-22 вересня 2019 року, м. Одеса.

Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. 

Усім кандидатам необхідно буде заповнити аплікаційну форму за посиланням, надіслати професійне CV та мотиваційний лист. Заявки приймаються до 15 вересня 2019 року, 23:59.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 097 297 08 42, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com

Цей проєкт став можливим за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY