detector.media
31.08.2019 22:24
Прессекретаркою фракції «Слуга народу» стала Юлія Палійчук
Прессекретаркою фракції «Слуга народу» стала Юлія Палійчук
Раніше відома як парламентська журналістка та дизайнерка одягу.

Кандидатка в народні депутати України Юлія Палійчук за списком «Слуги народу» (йшла під 146-м номером, але наразі не пройшла), стала прессекретаркою фракції своєї партії. Про нову роботу вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

За словами Юлії Палійчук, вона працює в політичній журналістиці із 2007 року. Серед місць її роботи, які вдалося з’ясувати «Детектору медіа», — MIGnews.com.ua і «Фокус». 2018 року навчалась в Українській школі політичних студій. Під час виборчої кампанії й дотепер вона була однією з речниць «Слуги народу».

Юлія Палійчук — власниця бренду дизайнерського одягу Paliychuk та дружина політтехнолога Юрія Палійчука, який працював із Віктором Балогою. В інтерв’ю телеканалу ZIK Юлія Палійчук назвала Балогу «другом і наставником» своєї родини. Також Юрій Палійчук був відомий як координатор «громадської ініціативи» «Права курців», що протистояла забороні куріння в громадських місцях.

Нагадаємо, що народною депутаткою від «Слуги народу» стала очільниця пресофісу партії Євгенія Кравчук (номер 112 у виборчому списку). Також невдовзі депутатський мандат отримає нинішня прессекретар партії Тетяна Циба (131-й номер у списку) - вона проходить до парламенту після того, як кілька нардепів склали повноваження, ставши міністрами.

Фото: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY