detector.media
31.08.2019 12:59
Washington Post, Le Figaro та Die Welt вийдуть з обкладинками 1939 року до 80-річчя початку Другої світової
Washington Post, Le Figaro та Die Welt вийдуть з обкладинками 1939 року до 80-річчя початку Другої світової
Впливові світові видання цими вихідними опублікують тексти про новітню історію Польщі у зв'язку з 80-ю річницею початку Другої світової війни.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на «Польське радіо».

Зазначається, що буде зроблено в рамках глобального проєкту просування польської історії «Розповідаємо світу про Польщу. 1939-2019». У Західній Європі і в США його організатором виступає Інститут нових медіа у співпраці з Польським національним фондом.

Французька газета Le Figaro, американська газета Washington Post або німецька Die Welt в ці вихідні вийдуть з обкладинками 1939 року й текстами інтелектуалів, істориків і політиків.

Тексти розповідатимуть не тільки про трагедію Другої світової війни, а й про період, коли Польща перебувала під комуністичним гнітом.

Раніше Національна ради України з питань телебачення і радіомовлення нагадала мовникам, що 1 вересня 2019 року на державному рівні в Україні відзначається День пам’яті з нагоди 80-х роковин початку Другої світової війни. При плануванні програм і передач у цей день необхідно керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY