detector.media
30.08.2019 16:33
Команда фільму «Стоп-Земля» оголосила кастинг підлітків
Команда фільму «Стоп-Земля» оголосила кастинг підлітків
Команда ігрового фільму Катерини Горностай «Стоп-Земля» оголосила кастинг для підлітків 14-18 років, які проживають у Києві та Київській області.

Про це повідомляє Держкіно на своїй фейсбук-сторінці. 

Тридцятеро відібраних підлітків пройдуть безкоштовне навчання у професійній лабораторії з українськими тренерами з акторської майстерності, сценічної мови та драматургії. Учасники лабораторії і стануть героями фільму Катерини Горностай «Стоп-Земля».

Прийом заявок на участь у кастингу триває до 13 вересня включно, їх можна надсилати на електронну адресу stop.zemlya.movie@gmail.com. У листі необхідно вказати своє ім’я, прізвище, контактний номер телефону і номер телефону одного з батьків. А також надіслати своє портретне фото та коротку відповідь на запитання: «Про що я востаннє плакав/плакала?».

Майбутній український фільм режисерки Катерини Горностай «Стоп-Земля» – це історія про сучасних підлітків та їхню юність у всій гостроті проживання ними першого досвіду дружби, кохання і відповідальності. 

Як писав «Детектор медіа», проєкт «Стоп-Земля» отримав підтримку Українського культурного фонду та став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно.

Фото: Фейсбук Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY