detector.media
30.08.2019 15:49
На Ukrainian Fashion Week покажуть костюми з фільмів Film.ua
На Ukrainian Fashion Week покажуть костюми з фільмів Film.ua
Арт-інсталяція Fashion Film Festival Kyiv Space, де буде продемонстровано костюми з нових українських фільмів, стане результатом колаборації Ukrainian Fashion Week та Film.ua.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

На майданчику будуть представлені костюми з українських фільмів, які ще не вийшли у прокат: «Захар Беркут», «Віддана», «Зілля», «Мавка. Лісова пісня», а також телесеріалу «Кріпосна». Образи створювали відомі українські дизайнери та художники з костюмів Ольга Навроцька, Леся Патока та Антоніна Белінська.

Відвідувачам FFFK Space покажуть трейлери й тизери майбутніх прем'єр 2019-2021 років. На екранах у зоні FFFK Space також покажуть бекстейдж зі знімальних майданчиків і виробничих студій Film.ua.

FFFK Space стане своєрідним спін-офом фестивалю Fashion Film Festival Kyiv. Обидва проекти реалізовані завдяки партнерству Ukrainian Fashion Week (UFW) та Film.ua Group.

Ukrainian Fashion Week пройде у «Мистецькому Арсеналі» з 31 серпня по 4 вересня.

Офіційна презентація FFFK Space відбудеться 2 вересня о 19:30. Проєкт представлять автори та дизайнери й художники по костюмах зазначених фільмів: Ірина Данилевська (Ukrainian Fashion Week), Ірина Костюк і Сергій Созановський (Film.ua Group), Поліна Толмачова (Film.ua Group), Ольга Навроцька (Navro, художниця по костюмах фільмів «Мавка. Лісова пісня» та «Зілля»), Леся Патока (художниця по костюмах картини «Віддана»), Антоніна Белінська (художниця з костюмів проєктів «Кріпосна» і «Захар Беркут»). 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY