detector.media
30.08.2019 13:14
У будні «1+1» запускає ранкову та відновлює вечірню лінійки власних проектів
У будні «1+1» запускає ранкову та відновлює вечірню лінійки власних проектів
Телеканал «1+1» оголосив дати старту проектів нового сезону.

Про це повідомляє прес-служба.

Так, у будні з 2 вересня у лінійці о 9.30 канал запускає новий проект «Життя відомих людей». «1+1» називає шоу «своєрідним телевізійним журналом», у якому будуть показані ексклюзивні історії з життя знаменитостей. Ведучі програми – співачка та учасниця «Танців з зірками» Tayanna, а також актор і телеведучий Богдан Юсипчук. А героями першого випуску стануть Вахтанг Кікабідзе, Маша Єфросініна, Камалія та Alyosha.

Також канал продовжує транслювати власні проекти у вечірній лінійці о 22.45. Зокрема, з 2 вересня у сітку після літньої відпустки повертається  програма «Гроші». Хто вестиме проект замість Олександра Дубінського канал не повідомляє. Це стане відомо вже під час випуску 2 вересня.

З 3 вересня по вівторках виходитиме продовження 14 сезону реаліті-шоу «Міняю жінку». Щосереди з 4 вересня «Плюси» покажуть нові серії бразильського сезону екстремального тревел-проекту «Світ навиворіт». Четвер залишається за суспільно-політичне ток-шоу країни «Право на владу». Програма повертається в ефір з 5 вересня. Її ведучою залишається Наталія Мосейчук.

У суботу 31 серпня о 21.30 стартує новий сезон  гумористичного проекту «Жіночий квартал». Його зйомки проходили у Туреччині та в Одесі. Учасниці проекту жартуватимуть про жіночу дружбу та сімейні стосунки.

А новий сезон кулінарного шоу «Їмо за 100» виходитиме щосуботи з 7 вересня. У проекті ведучий Олексій Душка зі своїми зірковими гостями продовжить готувати в ефірі страви, вартістю 100 гривень

 

На фото - ведучий Дмитро Комаров. Світлина надана прес-службою каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY