detector.media
29.08.2019 17:26
З видання «Петро і Мазепа» звільняється головний редактор
З видання «Петро і Мазепа» звільняється головний редактор
Віктор Трегубов з вересня звільняється з посади головного редактора сайта «Петро і Мазепа», його замінить Максим Гадюкін, який виконуватиме обов’язки головреда.

Про це Віктор Трегубов написав 29 серпня на своїй сторінці в Facebook.

«З вересня цього року я полишаю позицію головного редактора сайту "Петро і Мазепа". Виконуючим обов’язки головного редактора залишається Максим Гадюкін. Окрім цього, нічого в роботі сайту не змінюється. Просто те, що ви раніше писали мені щодо текстів на сайт чи його роботи, пишіть Максу. Втім, впродовж вересня я все одно допомагатиму йому прийняти справи», – зазначив він.

Про майбутні плани Віктор Трегубов написав: «Йду на вільні хліби. Буду писати вам колонки. А ще трішки допоможу рідній партії з організаційною роботою. Суміщати це із редакторством останнім часом було, прямо кажучи, не дуже легко».

Нагадаємо, 23 лютого 2017 року шеф-редактором «Петра и Мазепы» став журналіст з Insider Віктор Трегубов, він замінив Антона Швеця.

2 квітня 2018 року стало відомо, що в складі ТОВ «Петро і Мазепа медіа» зареєстровано інформаційне агентство «Петро і Мазепа». Засновник – Дмитро Підтуркін.

Фото: Віктор Трегубов / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY