detector.media
29.08.2019 15:22
«1+1» оголосив дату прем’єри нового шоу «Життя відомих людей»
«1+1» оголосив дату прем’єри нового шоу «Життя відомих людей»
На телеканалі «1+1» 2 вересня о 9:30 стартує шоу «Життя відомих людей», ведучими якого стали українська співачка Тетяна Решетняк (Tayanna) та актор Богдан Юсипчук.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«У першому випуску [ведучі] згадають найгучніші інстаграм-скандали, і розкажуть, як зіркові батьки Камалія і Мохаммад Захур, а також лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя вперше збирали дітей до школи. Також телеглядачі побачать ексклюзивне інтерв'ю з Вахтангом Кікабідзе, який тричі був на межі життя і смерті. Відомий актор розкриє секрети довголіття і поділиться історією кохання зі своєю дружиною Іриною, з якою він разом вже 55 років. <…> Досвідом материнства з телеглядачами «1+1» поділиться відома телеведуча Маша Єфросиніна, яка виховує доньку Нану і сина Олександра», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 липня телеканал «1+1» повідомив, що розпочав роботу над новим проєктом «Життя відомих людей». Прем’єра відбудеться в новому телесезоні. «1+1» називає шоу «своєрідним телевізійним журналом», у якому будуть показані ексклюзивні історії з життя знаменитостей.

Виробництвом проекту займається департамент ранкового мовлення телеканалу «1+1». Керівником проекту є Антон Степюк, головною режисеркою — Дар’я Дрюченко.

1 серпня стало відомо, що українська співачка Тетяна Решетняк (Tayanna) та актор Богдан Юсипчук стали ведучими «Життя відомих людей», нового проєкту на телеканалі «1+1».

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY