detector.media
29.08.2019 15:06
19-21 вересня – IV Форум Креативних Індустрій
У UNIT.City та Academy DTEK 19-21 вересня відбудеться IV Форум Креативних Індустрій, який пройде під загальним гаслом «Креативний клас. Автопортрет».

Цього року Форум значно розширюється в тематичному спектрі та наповнюється додатковими аренами, майданчиками і зонами.

«Форум креативних індустрій переїжджає в UNIT.City. Ми обрали новий дім не випадково, адже саме в UNIT.City, як і на Форумі, відбувається перетин професійних галузей, народжуються влучні ідеї та об’єднуються найсміливіші креатори. Відповідно цьогорічний Форум буде відкритим, інноваційним, наповненим актуальними темами. А в основі концепції – незмінним лишається симбіоз креативу, культури, бізнесу та технологій. Форум проходитиме цілих 3 дні», – йдеться в повідомленні.  

У перший день, 19 вересня – будуть говорити про важливість креативу та інновацій в найрізноманітніших галузях та сферах.  Паралельно у залі скрінінгів Cannes Lions – історії, які розповідають бренди, кейси, які стимулюють творити і змінювати цей світ.

У другий день, 20 вересня – безлімітний перегляд кейсів Cannes Lions. «А коли натхнення переповнить вас так, що закортить втілювати ідеї в життя тут і зараз, у зоні міжсекторального спіддейтингу можна буде знайти партнерів-однодумців із суміжної індустрії. Або ж разом піти на кастинг і спробувати себе у новій креативній ролі. І все це під сучасну музику та живе спілкування з зірками та взірцями нашого культурного простору. Ви отримаєте унікальний шанс опинитися до них ближче ніж будь-коли», – йдеться в описі події.

У третій день, 21 вересня – день підсумків на Форумі Креативних Індустрій. Інсайти, результати досліджень, реалізовані кейси і практичні рішення із брейнсторм-сесій та панельних дискусій. Ще більше корисної інформації і можливостей для навчання, серед яких нова зона Growth із майстер-класами партнерів точно сподобається всім, хто хоче цієї осені відкрити нове професійне захоплення. А ще одна підбірка кейсів Cannes Lions ще раз остаточно вмотивує до створення нового. Завершимо насичений день вечіркою із відвідувачами CG-event.

22 вересня –  CG EVENT KYIV – місце зустрічі всіх тих, хто професійно займається графікою або просто цікавиться цифровим мистецтвом.

Ознайомитися зі спікерами та програмою заходу можна за посиланням.

Квитки вже в продажу на офіційному сайті Форуму Креативних Індустрій.

Захід організовується за підтримки національного бюро «Креативна Європа в Україні», інформаційної підтримки Українського культурного фонду, партнер заходу – Academy DTEK.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY