detector.media
28.08.2019 16:06
«Воля» взяла у свої пакети Setanta Sports
Ірландський спортивний телеканал Setanta Sports увійшов у пакети провайдера «Воля».

Про це повідомляє прес-служба компанії. Телеканал буде доступний у HD якості для абонентів базових розширених пакетів цифрового і інтерактивного телебачення.

Канал доступний для абонентів у Дніпрі, Києві, Львові, Обухові, Полтаві, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові та Черкасах. Для нових клієнтів діятиме спеціальна ціна на розширений пакет з каналом Setanta Sports - 99 грн/місяць.

«Спорт є невід'ємною частиною нашого суспільства, тому спортивний контент усе сильніше використовується на телекомринку в якості основного дифференціатора і аргументу для залучення клієнтів. Це обумовлено тим, що в Україні є великий попит на спортивні нішеві канали, який до сьогодні не задоволений. Ще один телеканал про спорт у пакетах «Воля» - це логічний крок назустріч нашим абонентам та їхнім потребам у різноманітному і якісному спортивному контенті», - вважає Антон Дзюбенко, очільник «Волі».

Двайєр Макколі, генеральний директор Setanta Sports, наголосив на тому, що в планах компанії надавати контент максимально великій базі абонентів

Setanta Sports є власником прав на трансляцію ігор англійської Прем'єр-ліги в Україні на три сезони.  А також є єдиним транслятором шотландської Прем'єр-ліги. Окрім цього канал транслює НХЛ, НБА, «Формули 1» і UFC.

«Воля» у 2018 році спільно з телеканалами «Футбол 1» / «Футбол 2» отримали офіційні права на трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 рр.

Нагадаємо, міжнародний спортивний канал Setanta Sports оголосив про вихід на український ринок і плани розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, Шотландську прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

1 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.

2 серпня дистрибутор Setanta Sports - StarLightMedia - поінформував, що Setanta Sports включили у свої пакети дев’ять провайдерів та ОТТ-сервісів.

Ще під час підготовки до виходу Setanta Sports на український ринок представник «Медіа Групи Україна» говорив, що можлива поява на українському ринку нового конкурента не вплине на роботу футбольних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY