detector.media
27.08.2019 19:27
«Сьогодні» у спецвипусках наживо покаже перше засідання Верховної Ради IX скликання
«Сьогодні» у спецвипусках наживо покаже перше засідання Верховної Ради IX скликання
Новини «Сьогодні» на каналі «Україна» вийдуть в ефір зі спеціальними інформаційними випусками 29 серпня, в день урочистого відкриття першої сесії Верховної Ради IX скликання.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«В цей, дійсно історичний день, з огляду на кількість депутатів-новачків, ми  намагатимемось максимально познайомити глядачів з народними обранцями. Журналісти працюватимуть на шести різних локаціях вздовж периметру будівлі ВРУ, щоб надати вичерпну інформаційну картину», - повідомив директор дирекції інформаційного мовлення, головний редактор телеканалу «Україна» Юрій Сугак.

Одну з позицій буде облаштовано у будівлі готелю «Київ», в якому мешкають депутати. Крім того, кореспонденти працюватимуть у Маріїнському парку, на площі Конституції, де передбачено зону для інтерв’ю з політиками. Частина журналістів буде задіяна в приміщенні Верховної Ради.

Перший спецвипуск розпочнеться о 09:00. Ведуча Марина Кухар розповість про запрошених гостей, розподіл посад, перші законопроєкти до розгляду тощо.

Другий спецвипуск розпочнеться о 09:35: кореспонденти під час прямих включень інформуватимуть про початок робочого дня депутатів. Журналісти розкажуть про поділ депутатських комітетів, познайомлять з народними обранцями, а також дізнаються про очікування простих українців від нових парламентарів.

О 10:00 розпочнеться трансляція урочистого відкриття першої сесії Верховної Ради України IX скликання та складання присяги депутатами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY