detector.media
27.08.2019 17:02
У Києві посадовця поліції зняли з посади після журналістського розслідування «Слідства.Інфо»
У Києві посадовця поліції зняли з посади після журналістського розслідування «Слідства.Інфо»
Олександра Білика, фігуранта журналістського розслідування «Слідства.Інфо» про афери з нерухомістю, зняли з посади заступника начальника відділу з розслідування особливо тяжких злочинів поліції Києва. Його перевели в Дарницьке районне управління поліції столиці.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо» з посиланням на відповідь правоохоронців.

Олександр Білик працюватиме заступником начальника слідчого відділу в Дарницькому районному управлінні поліції. У поліції зауважили, що провели службове розслідування щодо нього.

«За результатами службового розслідування встановлено, що підтвердити чи спростувати факти неправомірних дій без проведення слідчих дій не є можливим. Копії матеріалів службового розслідування направлені до ДБР», — йдеться у відповіді поліції.

Олександр Білик фігурував у фільмі-розслідуванні «Місто вкрадених квартир» і, ймовірно, причетний до шахрайства з нерухомістю. За даними журналістів, він був присутнім під час силових захоплень житла киян та, за словами потерпілих, вимагав у них гроші. Також тривалий час співпрацював з інвестиційною компанією, причетною до привласнення майна киян і незаконного виселення людей.

Нагадаємо, Служба безпеки України перевірить інформацію, яку видання «Крим.Реалії» оприлюднило в журналістському розслідуванні про роботу в анексованому Криму канадської кінокорпорації IMAX та інших західних представництв кіноіндустрії.

Фото: Слідство.Інфо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY