detector.media
27.08.2019 14:20
Крістіна Бердинських призупинила свою роботу на телебаченні, зокрема на 24 каналі
Крістіна Бердинських призупинила свою роботу на телебаченні, зокрема на 24 каналі
Ведуча та журналістка НВ Крістіна Бердинських 26 серпня повідомила, що призупиняє свою роботу на телебаченні, зокрема вихід своєї авторської програми «Політична кухня» на 24 каналі.

Про це Крістіна Бердинських написала на своїй сторінці в Facebook.

«Знову роблю паузу з ТБ. Жодних причин, крім того, що на усі роботи сил в житті не вистачить і треба мати ще трохи повітря і вільного часу, а не тільки роботи, немає. Понад два роки я співпрацювала з 24-м каналом, де виходив мій щотижневий ТБ-блог. Це була найкомфортніша співпраця із телеканалом, яку я колись мала. Усі мені допомагали, вірили і завжди ставилися із розумінням до будь-яких робочих ситуацій. Жодного неприємного слова сказати на адресу каналу не можу, тільки подяки», – розповіла вона.

Пані Бердинських уточнила, що продовжить свою роботу в журналі НВ.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2017 року на 24 каналі стартувала промокампанія з новим слоганом: «Змінюємо країну на краще». Протягом весни-літа 2017 року телеканал запустив лінійку «відеоблогів» – авторських програм, у яких ведучі – відомі медійні персони – розмірковують на тему, на якій знаються, дають оцінку подіям. Розповідь «балакучих голів» ілюструється відеоматеріалами, графікою тощо. Серед них старутвала програма Крістіни Бердинських – «Політична кухня».

Фото: Крістіна Бердинських / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY