detector.media
27.08.2019 13:20
У програмі «Орел і решка» на «Інтері» змінилися ведучі
У програмі «Орел і решка» на «Інтері» змінилися ведучі
Ведучими тревел-шоу «Орел і решка» на телеканалі «Інтер» стали Настя Івлєєва і Андрій Бедняков. Зйомки нового сезону проєкту вже стартували під назвою «Івлєєва vs Бедняков».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Прем'єра нового сезону тревел-шоу відбудеться в ефірі «Інтера» у вересні.

«На цей раз глядачів чекають не тільки нові туристичні маршрути, несподівані відкриття і яскраві пригоди, а й захоплююче протистояння двох досвідчених телемандрівників», – йдеться в повідомленні.

Генеральна продюсерка TeenSpirit Олена Синельникова розповіла про новий сезон: «Це абсолютно новий рівень подорожей, де ведучі – далеко не новачки, які дивуються всьому підряд. Це досвідчені вовки подорожей, які покажуть глядачам, де і як краще відпочити, що варто побачити своїми очима, а куди краще і зовсім не потикатися. Ці досвідчені туристи, здавалося б, об'їхали весь світ. Але на планеті залишилася ще сила-силенна туристичних напрямків, де не бував жоден з них: Нова Зеландія, Сідней, Мілан, Колорадо».

За її словами, у основі нового сезону закладено протистояння між двома ведучими.

«Кожен з них хоче довести, що він краще, смішніше, крутіше! Показати найкраще місце для відпочинку, дати корисніші поради для туристів, залізти туди, куди інший би не ризикнув», – уточнила продюсерка.

Андрій Бедняков став ведучим проєкту «Орел і решка» у 2011 році, замінивши на посаді Алана Бадоєва. Його співведучими були Жанна Бадоєва, Леся Нікітюк і Настя Коротка. Він був ведучим протягом восьми сезонів, під час яких облетів майже 100 міст світу. Настя Івлєєва вела програму «Орел і решка. Перезавантаження» два роки.

Нагадаємо, на «Інтері» стартує новий сезон шоу «Орел і решка», присвячений дивам світу. Перший випуск нового сезону «Орел і решка. Дива світу» вийде в ефір 1 вересня. Новий сезон складатиметься з 20 випусків. Глядачам покажуть мальовничі гори Гуйлінь в Китаї, норвезькі фьорди, древнє місто Петра в Йорданії, вулкани острова Ява, амазонські джунглі, водоспади Ігуасу, пустелю Сахару тощо. Вестимуть шоу Аліна Астровська та Антон Зайцев.

Державна прикордонна служба 5 лютого 2019 року повідомила, що не пропустила в Україну російську відеоблогерку, ведучу програми «Орел і решка. Перезавантаження» Анастасію Івлєєву через незаконне відвідування Криму. Пані Івлєєву не пустили в Україну та заборонили їй відвідувати Україну протягом трьох років.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY