detector.media
23.08.2019 16:16
16 вересня – презентація cаse study щодо серіалу «Схованки»
У Києві в рамках міжнародного медіа-форуму Kyiv Media Week 2019 16 вересня о 15:00 відбудеться презентація презентація-case study, присвячена міжнародному успіху серіалу українського виробництва «Схованки», де вперше об'єднаються виступи творців/продюсерів, бродкастерів і міжнародного дистриб'ютора.

Сase study презентують креативна продюсерка серіалу Олеся Лук'яненко (креативна продюсерка Film.ua Group), ко-продюсерка серіалу Катерина Вишневська (керівниця відділу розробки і копродакшн Film.ua Group), Мірела Настасе (керівниця ZDFE.Drama) і Анастасія Штейнгауз (виконавча директорка ICTV). Вони розкажуть про творчий процес, міжнародну і українську стратегії і про їхнє значення для розвитку виробництва серіалів в Україні.

Серіал «Схованки» (Hide and seek), створений Film.ua Group – це перша українська нуарна кримінальна драма. Безпрецедентним для української драми є те, що серіал ще на ранніх стадіях розробки був узятий на дистрибуцію одним із найбільших європейських медіахолдингів — ZDF Enterprises (дистриб'ютор, який представив світу серіал «Міст» (The Bridge). Крім цього, проєкт став першим українським серіалом, що пройшов відбір престижного телефоруму MIP Drama Buyers Summit 2019, який щорічно проводиться в Каннах і є частиною найбільшого ринку контенту MIPTV. Робоча версія проєкту ввійшла в скринінг для міжнародних баєрів, разом із серіалами від Netflix, BBC та іншими світовими компаніями.  

Головні ролі в серіалі виконали Юлія Абдель Фаттах, Петро Риков, В'ячеслав Довженко та інші. Продюсери – Віктор Мирський, Олеся Лук'яненко та Андрій Ризванюк. Автор сценарію – Симор Гласенко, режисерка – Ірина Громозда.

Де: у конференц-залі London в Hyatt Regency Kyiv.

Коли: 16 вересня о 15:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY