detector.media
23.08.2019 15:14
17 вересня – презентація Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX»
У Києві в рамках міжнародного медіа-форуму Kyiv Media Week 2019 17 вересня о 10:00 відбудеться презентація дизайнерки Immersive Experience Аліші Нейплс «За межами екрана: про VR/AR, розробку та UX».

«Спікерка зробить прогноз щодо майбутнього світу, де віртуальна та доповнена реальність стають звичним явищем у житті та спілкуванні людей. У своїй презентації вона ознайомить аудиторію з потенціалом AR та VR і розповість про те, як вони можуть збагатити галузь аудіовізуального виробництва. Зокрема, вона згадає про загрози, що потенційно можуть виникнути у результаті використання цих технологій, залежно від ступеню їхнього впливу на органи чуття і психіку людини. Йтиметься і про етичні аспекти застосування цих інновацій, про соціальну відповідальність і гуманізм. Вона розповість про соціокультурні і психологічні аспекти використання VRі UXтехнологій для індивідуальної та групової взаємодії та про створення віртуальних спільнот», – йдеться в повідомленні.

Де: конференц-зала Paris в Hyatt Regency Kyiv.

Коли: 17 вересня о 10:00.

Більш детальна інформація з'явиться найближчим часом на веб-сайті KMW і сторінці Facebook.

Аліша Нейплс — дизайнерка Immersive Experience та коуч з більш ніж 20-річним досвідом роботи в галузі технологій та дизайну. На попередній посаді старшого директора з досвіду та взаємодіїу Magic Leap вона працювала над способами взаємодії VR та AR інтерфейсів. На теперішній посаді Chief Experience Officer в Tin Drum (студія із виробництва та розробки, що використовує об'ємні рухомі фотографії для створення презентацій, арт-перформансів, лекційта інсталяцій). Аліша бере участь в інноваційних та мистецьких проектах. Нещодавно вона співпрацювала з художницею Мариною Абрамович (Marina Abramović), керуючи сегментом її об'ємного художнього твору доповненої реальності «Життя» (THE LIFE). У вересні 2017 року Tin Drum презентувала прем'єру «Тартюф»(TARTUFFE), першого в світі об'ємного короткометражного фільм, який містить 15 об'ємно знятих персонажів.

Компанія "LG" – Iнноваційний партнер KMW

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY