detector.media
23.08.2019 12:12
СБУ не має інформації щодо порушень при перетині кордону з Кримом актрисами серіалу «Свати»
СБУ не має інформації щодо порушень при перетині кордону з Кримом актрисами серіалу «Свати»
Служба безпеки України не має інформації щодо вчинення російськими акторками Олесею Железняк і Тетяною Кравченко правопорушень у частині правил в’їзду на тимчасово окуповану територію України.

Про це  «Детектору медіа» повідомили у відповідь на запит у департаменті захисту національної державності СБУ.

Також СБУ не має інформації щодо вчинення акторками адміністративних правопорушень, які стосуються компетенції Державної прикордонної служби.

Як ідеться у відповіді на запит, інформацію про анонси їх виступів в анексованому Росією Криму «враховано відповідними підрозділами Служби безпеки України в оперативно-службовій діяльності». І якщо будуть знайдені підстави, то служба на них реагуватиме.

«Детектор медіа» запитував в СБУ, чи вноситимуть Олесю Железняк і Тетяну Кравченко до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, через їхні гастролі в Криму.

Нагадаємо,  актриси серіалу «Свати» Олеся Железняк і Тетяна Кравченко планували в серпні виступити з гастролями в анексованому Росією Криму. Афіші вистави «Мила моя» з їхньою участю розвішані на вулицях кримських міст.

Так, згідно з афішами, планувалося сім показів вистави в Криму. В Ялті – 1 серпня, в Сімферополі – 2 серпня, в Севастополі – 3 серпня, в Керчі – 4 серпня, у Феодосії – 5 серпня, в Євпаторії – 6 серпня, в Судаку – 7 серпня.

Згідно з інформацією на сайті онлайн-продажу квитків, вартість квитків на виставу варіювалася від 1100 до 3100 рублів (від 440 до 1230 гривень).

Ще у 2018 році Україна закрила в’їзд до окупованого Росією Криму для іноземців. 

Фото: афіша вистави «Мила моя» в Сімферополі з сайту «Крим. Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY