detector.media
22.08.2019 22:19
Євген Кисельов залишає Прямий канал (ДОПОВНЕНО)
Євген Кисельов залишає Прямий канал (ДОПОВНЕНО)
Телеведучий Євген Кисельов йде з Прямого каналу. Про це він повідомив 22 серпня у програмі «Підсумки» в ефірі Прямого каналу.

Євген Кисельов повідомив, що планує займатися іншими проєктами, у тому числі написанням книги. За інформацією джерел «Детектора медіа», телеведучий дійсно поки не йде на інші телеканали, але може відновити співпрацю з радіо: раніше він вів авторську програму «Час відповідати» на «Радіо НВ».

«Усе коли-небудь завершується. Ось і завершується моя робота на Прямому каналі в якості ведучого "Підсумків". Сьогодні їхній останній випуск. Я йду, щоб зайнятися іншими проектами, у тому числі почати писати велику книгу, працювати над якою я вже давно замислив, але ця робота складно поєднується зі щоденною роботою на інформаційному каналі. Тож сьогодні останній випуск програми "Підсумки" на Прямому каналі», - повідомив ведучий.

Пан Кисельов відмовився коментувати «Детектору медіа» причини свого звільнення й майбутні плани, зазначивши, що «зараз не готовий говорити на цю тему» і він «усе сказав учора».

Нагадаємо, Євген Кисельов працював на Прямому каналі з моменту його запуску 24 серпня 2017 року. У квітні 2018 року «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що Прямий канал припинив співпрацю з телеведучим Євгеном Кисельовимнібито через те, що пан Кисельов почав працювати на «Радіо НВ», не повідомивше про це керівництво каналу. Євген Кисельов зник з ефіру Прямого каналу, згадки про нього зникли із сайту каналу. Наприкінці травня 2018 року він повернувся в ефір Прямого каналу, на каналі його відсутність пояснили відпусткою.

Євген Кисельов – відомий російський та український тележурналіст і телеведучий. З 1992 протягом 11 років вів програму «Итоги» на російських телеканалах «Останкино», НТВ і ТВ-6. Був співзасновником телекомпанії НТВ, обіймав різні топ-менеджерські позиції в цій телекомпанії (у тому числі – посаду генерального директора). У 2001 році після переходу НТВ під контроль «Газпрому» став генеральним директором телекомпанії ТВ-6, яку було закрито за рішенням суду. Далі був головним редактором телеканалу ТВС, який теж було закрито за наказом влади. У 2003-2005 роках був головним редактором тижневика «Московские новости», згодом працював на радіо «Эхо Москвы» і телеканалі RTVI Володимира Гусинського, екс-власника НТВ.

З 2008 року почав працювати в Україні головним редактором-консультантом телеканалу ТВі, співзасновником якого був Володимир Гусинський. З 2009 по кінець 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер». З лютого по жовтень 2013 року керував новинним продакшном «Національні інформаційні системи» телеканалу «Інтер», у червні-вересні 2013 року вів програму «Подробности недели» на «Інтері». Далі став ведучим нового суспільно-політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері», яке вів до квітня 2016 року. З жовтня 2013 року працював штатним радником керівного директора Group DF Бориса Краснянського.

15 квітня 2016 року Євген Кисельов звільнився з «Інтера», а 19 квітня оголосив про початок співпраці з каналом «112 Україна». Проте жодного випуску заявленої програми «Вечірній прайм з Євгенієм Кисельовим» так і не вийшло. Натомість з липня 2016 року він став ведучим телеканалу NewsOne. У січні 2017 року разом з генеральним продюсером Олексієм Семеновим і ведучим Матвієм Ганапольським залишив NewsOne, щоб працювати над ребрендингом і перезапуском телеканалу Tonis, який 24 серпня 2017 року перетворився на Прямий канал.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY