detector.media
22.08.2019 17:40
Суд призначив дату розгляду в справі за позовом Богдана проти журналістів «Схем» та НСТУ
Суд призначив дату розгляду в справі за позовом Богдана проти журналістів «Схем» та НСТУ
Шевченківський районний суд Києва на 19 вересня на 10:00 призначив підготовче засідання в справі за позовом голови Офісу президента України Андрія Богдана до ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія Україна» та журналістів програми розслідувань «Схеми: корупція в деталях» (проєкт «Радіо Свобода» та телеканалу «UA: Перший»).

Про це 22 серпня повідомляється на Facebook-сторінці суду.

«Позовна заява відповідає вимогам, передбаченим Цивільним процесуальним кодексом України, провадження по справі відкрито, справу призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження», – йдеться в повідомленні.

Головуюча суддя в справі – Ірина Фролова. Підготовче засідання відбудеться в приміщенні Шевченківського райсуду Києва (за адресою: вул. Дегтярівська, 31-А, зал № 11).

Нагадаємо, 20 серпня глава Офісу президента України Андрій Богдан подав до суду позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Відповідачами в справі виступають ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» та журналісти програми розслідувань «Схеми: корупція в деталях» (проєкт «Радіо Свобода» та телеканалу «UA: Перший») Валерія Єгошина, Максим Савчук, Наталія Седлецька. Андрій Богдан також вимагає «спростувати недостовірну інформацію», однак деталі позову наразі не відомі.

У коментарі «Детектору медіа» головна редакторка Київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова сказала, що не знає деталей позову, тому наразі не може прокоментувати цю ситуацію. Деталі вона обіцяла надати згодом.

Фото: Судова влада України 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY