detector.media
22.08.2019 17:20
«2+2» продає свої серіали інтернет-платформам Ivi.ru, Rambler і Yandex
«2+2» продає свої серіали інтернет-платформам Ivi.ru, Rambler і Yandex
Телеканал «2+2» продає свої серіали трьом інтернет-платформам, крім українських – Ivi.ru, Rambler і Yandex.

Про це колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2», нині генпродюсер «1+1» і керівник телевізійного напрямку «1+1 медіа» Максим Кривицький повідомив в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Наскільки я знаю, ми працюємо з трьома інтернет-платформами, крім українських: Ivi.ru, Rambler і Yandex. Можливо, не скрізь ми можемо розміщувати "Ментовські війни", оскільки це куплений формат. Але я думаю, це непоганий результат», – розповів він.

Крім того, пан Кривицький сказав, що серіали «Опер за викликом» та «Дзвонар» виходили в Білорусі, Казахстані та Росії.

Він також пояснив, чому знімають серіали російською мовою: «У першу чергу, ми турбуємося про нашу аудиторії та її звички, але будемо плавно її привчати, якщо побачимо гарний перегляд українською мовою. У цьому випадку будемо знімати українською, а адаптацію продавати в інші країни».

Нагадаємо, колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2», нині генпродюсер «1+1» і керівник телевізійного напрямку «1+1 медіа» Максим Кривицький повідомив, що 24-серійний серіал «Рейнджер», який знімає «ТЕТ Продакшн», є найдорожчим проєктом «2+2».

22 травня 2019 року стало відомо, що «ТЕТ Продакшн» знімає гостросюжетний серіал «Рейнджер» на замовлення «2+2». Серіал «Рейнджер» – 24-серійний детектив про канадця українського походження Пола Гордійчака, який прибуває в Україну в якості інструктора програми «Український шериф». У головних ролях: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дарина Єгоркіна, Дарина Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко та інші. Режисер: Сергій Крутін. Головний автор: Андрій Бабік. Генеральні продюсери: Олександр Ткаченко, Максим Кривицький. Продюсери: Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков.

Серіал став одним із переможців конкурсу патріотичних фільмів Мінкульту.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY