detector.media
22.08.2019 17:05
Кривицький: «Рейнджер» – найдорожчий проєкт каналу «2+2»
Кривицький: «Рейнджер» – найдорожчий проєкт каналу «2+2»
Колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2», нині генпродюсер «1+1» і керівник телевізійного напрямку «1+1 медіа» Максим Кривицький повідомив, що 24-серійний фільм «Рейнджер», який знімає «ТЕТ Продакшн», є найдорожчим проєктом «2+2».

Про це він повідомив в інтерв’ю «Детектору медіа».

Одна серія проєкту коштує близько 50 тис. дол. 

«"Рейнджер" – непростий проєкт, але хвалитися дійсно є чим. У нас все склалося з державою, спасибі Мінкульту, виділив кошти. Ще нам допомагає МВС: з локаціями, обладнанням, яке ми просто так ніде б не дістали, з консультаціями, без яких було б складно або доводилося б додатково витрачати бюджет. Ми змогли собі дозволити дуже хороших акторів. Але найголовніше, що це наш перший україномовний серіал і те, що я бачу за матеріалами, мені подобається: українська мова звучить органічно, немає такого, що актори думають російською, а розмовляють українською, вони все звучать природно», – розповів Максим Кривицький.

Він додав, що термін здачі проєкту запланований на грудень, а прем'єра «Рейнджера» – на лютий.

Нагадаємо, 22 травня 2019 року стало відомо, що «ТЕТ Продакшн» знімає гостросюжетний серіал «Рейнджер» на замовлення «2+2». Серіал «Рейнджер» – 24-серійний детектив про канадця українського походження Пола Гордійчака, який прибуває в Україну в якості інструктора програми «Український шериф». У головних ролях: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дарина Єгоркіна, Дарина Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко та інші. Режисер: Сергій Крутін. Головний автор: Андрій Бабік. Генеральні продюсери: Олександр Ткаченко, Максим Кривицький. Продюсери: Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков.

Серіал став одним із переможців конкурсу патріотичних фільмів Мінкульту.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY