detector.media
22.08.2019 14:27
17 вересня – презентація «Еволюція стримінгових сервісів: що далі?»
У Києві в рамках міжнародного медіа-форуму Kyiv Media Week 2019 17 вересня об 11:00 відбудеться презентація від компанії K7 Media «Еволюція стримінгових сервісів: що далі?».

Менеджер з комунікацій K7 Media Девід Чіарамелла приїде до Києва та розповість про особливості розвитку ринку стримінгових сервісів, а також – зробить прогноз щодо можливих наступних кроків провідних гравців індустрії. У фокусі його презентації – стратегії провідних компаній та можливі зміни в правилах гри, що обумовлені появою нових крупних гравців у 2019 році. 

Друга ексклюзивна секція від K7 Media присвячена найпопулярнішим шоу для дітей, захід запланований на 18 вересня.

K7 Media – Інтелектуальний партнер Kyiv Media Week – міжнародна медіаконсалтингова компанія, що проводить аналітичні дослідження про глобальні тенденції в індустрії контенту для великих світових медіабрендів. K7 Media випускає щорічний звіт Top 100 Traveling TV Formatsна основі глибоких знань і досвіду у сфері телебачення та digital, а також готує індивідуальні звіти про шоу, серіали та дитячий контент для мовників, дистрибуторів, продакшн-компаній та digital-сектору.

Де: у Hyatt Regency Kyiv.

Коли: 17 вересня об 11:00.

Більш детальна інформація з'явиться найближчим часом на веб-сайті KMW і сторінці Facebook.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY