detector.media
22.08.2019 11:56
Охоронця політичного аналітика CNN звинуватили в нападі на репортера
Охоронця політичного аналітика CNN звинуватили в нападі на репортера
Редактор New Brunswick Today Чарлі Кратовіл звинуватив Джоеля Морріса, охоронця політичного аналітика CNN Ейпріл Райан, у нападі під час заходу в Нью-Джерсі (США).

Про це 20 серпня пише National Review.

Чарлі Кравотіл 19 серпня подав скаргу на Джоеля Морріса, згідно з якою він звинувачує охоронця політичного аналітика CNN «у нападі, утисках та крадіжці». Згідно з повідомленням, Джоель Морріс можуть викликати в суд уже у вересні.

Редактор New Brunswick Today сказав, що його 3 серпня запросили висвітлювати подію в готелі The Heldrich у Нью-Джерсі. Він знімав декілька годин. Однак, за його словами, коли на трибуна вийшла Ейпріл Райан і почала читати свою промову, до нього підійшов її охоронець.  

Чарлі Кратовіл розповів, що Джоель Морріс схопив його камеру, після чого «насильно вивів з готелю, закрутивши руку за спину». Зокрема, про це свідчать відео з камери репортера та кадри із камер спостереження готелю. Водночас, за словами журналіста, іншим місцевим репортерам дозволили перебувати в залі, а присутні на заході записували відео та фотографували на свої телефони.

Ейпріл Райан найняла охоронця після отримання погроз смертю.

Нагаадаємо, телеканал CNN у програмі «The Lead» 16 липня показав інтерв’ю із Річардом Спенсером, президентом «Інститут національної політики» («біла націоналістична організації»), у якому він обговорював расистські висловлювання президента США Дональда Трампа про групу жінок-політикинь. Це викликало негативну реакцію, глядачі і багато журналістів звинувачували CNN в «нормалізації» Річарда Спенсера і білого націоналізму.

Фото: Reuters

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY