detector.media
21.08.2019 15:59
«Інтер» запускає проєкт «Корисна програма» замість «Правил виживання»
«Інтер» запускає проєкт «Корисна програма» замість «Правил виживання»
Телеканал «Інтер» 3 вересня о 10:00 покаже прем’єру нового ток-шоу «Корисна програма» з ведучим Олександром Лук'яненком. Проєкт виходитиме з вівторка по п'ятницю.

Про це повідомляє пресслужба «Інтера».

Раніше на каналі виходила програма «Правила виживання», ведучим якої також був Олександр Лук'яненко.

«Кожен випуск "Корисної програми" буде присвячений тонкощам вибору і правильного використання певних товарів в трьох цінових сегментах – економ, стандарт і преміум. Ведучий і експерти будуть розбиратися, які з них дійсно відповідають своїй ціні, а які – лише маркетингові приманки», – йдеться в повідомленні.

У описі до програми йдеться, що героями ток-шоу будуть люди, які «хочуть навчитися орієнтуватися в різноманітті товарів», їм допомагатимуть експерти: лікарі, дієтологи, технологи, косметологи, фахівці з визначення якості продуктів. Порадами і історіями ділитимуться зірки шоу-бізнесу, кіно, телебачення та спорту. Крім того, у студії ток-шоу передбачена таємна кімната для тих продавців і виробників, хто погодився розповісти правду про схемах обману покупців за умови, що їх особа буде приховано.

Автор сюжетів «Корисної програми» Віра Борсук розповість про проблеми сфери послуг в Україні. Вона разом з представниками громадських організацій (Союзу споживачів України і Асоціації захисту прав споживачів) «відправиться в перевірочні рейди по супермаркетах, ринках і елітним магазинам».

У кожному випуску «Корисної програми» також будуть наукові досліди та експерименти від Дмитра Лук'янова, ведучі рубрики «Кухонні поради» Марина і Дмитро Чистякови поділяться з глядачами «практичними рекомендаціями, які можуть спростити життя і заощадити час на кухні».

Нагадаємо, 6 листопада 2018 року на «Інтері» відбулася прем'єра проєкту «Правила виживання», у якій глядачам розповідали про те, «як захищати своє право на нормальне життя».

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY