detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
21.08.2019 15:20
У Reuters підтвердили призначення колишнього спецкора «Медузи» Іллі Жегульова
У Reuters підтвердили призначення колишнього спецкора «Медузи» Іллі Жегульова
Міжнародне новинне агентство Reuters підвередило, що колишній спеціальний кореспондент російського видання «Медуза» Ілля Жегульов буде працювати журналістом в українському офісі Reuters.

Про це у коментарі «Детектору медіа» повідомив PR-менеджер Reuters Джоель Айворі-Харт (Joel Ivory-Harte).

«Ми можемо підтвердити, що Ілля Жегульов буде працювати для Reuters в Україні як журналіст, і ми очікуємо, що він найближчим часом обійме цю посаду», – сказав він.

Нагадаємо, 20 серпня російський журналіст Ілля Жегульов повідомив, що переїжджає з Москви до Києва, щоб працювати журналістом-розслідувачем українського офісу агентства Reuters.

Ілля Жегульов припиняє співпрацю з виданням «Медуза» і йде з посади керівника освітнього профілю журналістики на факультеті LiberalArts в Російській академії народного господарства і державної служби при президентові Росії. У різний час він співпрацював з низкою російських видань – «Газета.ru», Forbes.ru, Slon.ru, SmartMoney, працював журналістом в Axel Springer, шеф-продюсером на телеканалі «Дождь», був автором низки розслідувань, багато писав про Україну в передвиборний період і є співавтором фільму про Володимира Зеленського «Зе! Від Кривбасу до Донбасу».

Фото: jourdom

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY