detector.media
21.08.2019 12:44
«1+1» готує спецпрограмування до Дня незалежності
«1+1» готує спецпрограмування до Дня незалежності
У День незалежності, 24 серпня, телеканал «1+1» покаже низку прем'єр та спецпроєктів. Зокрема, у ефірі покажуть документальний спецпроєкт «Світ навиворіт. Рекордний політ» та прем’єрний випуск «Вечірнього Кварталу».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Святковий ефір розпочнеться о 7:00 з «Сніданку з 1+1», програма змінить студію та проведе ефір із залізничного вокзалу Києва. Ведучими святкового випуску стануть Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

О 8:50 та 19:30 на глядачів каналу чекатимуть масштабні святкові випуски «ТСН. Незалежність», які виходитимуть з мальовничих студій просто неба з різних куточків України.. Під час спецвипусків ТСН у День незалежності будуть працювати п’ятеро ведучих – Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Юлія Бориско, Марічка Падалко та Лідія Таран.

Після завершення ранкового випуску ТСН о 9:30 «1+1» транслюватиме в прямому ефірі Ходу Гідності з Хрещатику.

Об 11.15 на «1+1» вийде документальний спецпроєкт Дмитра Комарова – «Світ навиворіт. Рекордний політ».

О 21.30 канал покаже прем’єрний випуск «Вечірнього Кварталу», під час якого глядачі вперше побачать на сцені нового актора Юрія Великого.

Нагадаємо, 24 серпня об 11:15 телеканал «1+1» до Дня незалежності покаже документальний спецпроєкт Дмитра Комарова «Світ навиворіт. Рекордний політ» про експедицію через усю Україну на маленькому чотиримісному літаку.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY