detector.media
19.08.2019 17:42
28 серпня – пресконференція «Рада і соцмережі: як користувачі FB, Instagram та VK вплинули на склад нового парламенту»
У Києві 28 серпня, напередодні першого засідання Верховної Ради дев’ятого скликання, з 12:30 по 13:30 відбудеться пресконференція «Рада і соцмережі: як користувачі FB, Instagram та VK вплинули на склад нового парламенту».

Про це повідомляється на сайті ГО «Інтерньюз-Україна», яка спільно з аналітичною компанією Singularex презентує результати дослідження українського сегменту соцмереж.

На захід організатори запрошують представників медіа та громадянського суспільства, аналітиків медіапростору та виборчого процесу, експертів з інформаційних питань та усіх зацікавлених тематикою.

«Соцмережі активно реагували на передвиборчу кампанію і скеровували її у певному напрямку. Аналітики компанії Singularex та ГО "Інтерньюз-Україна" дослідили, як саме користувачі Facebook, Instagram, VK відгукувалися про 5 топових партій та наскільки віртуальна популярність відобразилася на реальних результатах виборів», – йдеться в повідомленні.

У дослідженні проаналізовано 4,1 млн публікацій від користувачів, які позначили Україну як країну свого проживання. Період дослідження: середина червня – кінець липня 2019 року. Аналіз великих даних за допомогою Neural Networks та методів Artificial Intelligence допоможе відповісти на такі питання:

Спікери:

Де: «Укрінформ», вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ.

Коли: середа, 28 серпня, 12:30–13:30.

Реєстрація за посиланням.

Facebook-подія тут.

Контактна особа: Надія Ущапівська, nushchapivska@internews.ua, 063 631 96 95.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY