detector.media
19.08.2019 13:38
Документальний фільм «Мішель» збирає кошти краудфандингом
Документальний фільм «Мішель» збирає кошти краудфандингом
Команда документального фільму про німця Мішеля, що розводить буйволів у Карпатах, сподівається зібрати 65 тис. грн на монтаж та оренду обладнання.

Про це «Детектору медіа» повідомила лінійна продюсерка фільму Альона Качкан.

Документальний фільм розповідає про Мішеля, що 10 років тому приїхав з Німеччини в українські Карпати. Розводячи вимираючий вид буйволів, Мішель знайшов своє покликання - навчити людей жити в гармонії з природою.

Ідея фільму з'явилася в режисерки Ганни Ярошевич під час навчання в майстерні Сергія Буковського, коли вона прочитала історію Мішеля на Ukraїner. 

До команди фільму також входять оператор Сергій Кірєєв, режисерка монтажу Катерина Пташка, звукорежисер Михайло Закутський, композитор Олександр Мартинюк. Супервайзерами проекту є український документаліст Сергій Буковський, редакторка та сценаристка Вікторія Бондар.

Автори стрічки збирають гроші на платформі «Спільнокошт», вони сподіваються отримати 65 тис. грн на монтаж та обладнання.  

Раніше режисерка та продюсерка пітчингували фільм в Європі, зокрема в рамках фестивалю LisbonDocs у Лісабоні, Beldocs у Белграді, в Будапешті в рамках воркшопу DunaDock, а також на Docudays.UA в Києві. 

Фото: Спільнокошт

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY