detector.media
18.08.2019 17:15
Дистриб'ютор оголосив нову дату виходу в прокат українського мультфільму «Клара»
Дистриб'ютор оголосив нову дату виходу в прокат українського мультфільму «Клара»
Дистриб’юторська компанія Ukrainian Film Distribution (UFD) повідомила дату виходу у вітчизняний кінопрокат українського анімаційного фільму Олександра Клименка «Клара».

Про це повідомляє Бюро української кіножурналістики.

Стрічку планують запустити в кінопрокат у суботу, 26 жовтня 2019 року. Зазвичай нові стрічки з’являються на екранах у четвер.

За сюжетом дівчина Клара живе у казковому світі, де існують гноми, дракони та чарівники. Одного разу в ньому з’являється чарівний дракончик. Через виключну рідкість його викрадають сили зла, щоб використати його чари. Завдяки випадку вони втрачають дракончика, якого знаходять двоє друзів – життєрадісний єнот і буркотливий гном.

Друзі відправляються в далеку дорогу, щоб повернути дракончика в місто Драконів. На своєму шляху вони зустрічають дівчину Клару та її помічників – трьох кумедних мавпочок. Клара не пам’ятає нічого зі свого минулого і вона приєднується до гнома, єнота і дракончика, щоб по дорозі знайти відповіді на свої запитання.

Фільм виробляє компанія Image Pictures. Попередньо було оголошено, що стрічки вийде  в прокат 4 жовтня 2018 року, однак потім початок кінопрокату було перенесено на 2019 рік.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY