detector.media
15.08.2019 18:10
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Чужа»
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Чужа»
Прем'єра 4-серійної мелодрами відбудеться 24 серпня о 15:20.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу «Україна».

У центрі сюжету картини – юні Настя та Михайло, зустріч яких обернеться низкою справжніх випробувань.

З сюжетом, мати трьох дівчаток Ірина народжує четверту доньку. Вона боїться втратити чоловіка-мільйонера Володимира, якому потрібен спадкоємець. Тому Ірина в пологовому міняє новонароджену доньку на чужого хлопчика - Михайлика.

Через роки доля зводить її доньку та так званого сина. Між Настею і Михайлом спалахує любов, яка абсолютно не влаштовує зарозумілих і амбітних Володимира й Ірину. Вони роблять все, аби знищити неугодну злиденну невістку Настю, не підозрюючи, що ламають життя рідної дочки.

У ролях: Ганна Андрусенко, Олександр Попов, Кирило Кузнєцов, Анатолій Котеньов, Тетяна Юрікова, Світлана Тімофеєва-Летуновська, Олег Стальчук, Людмила Нільська, Тимур Ібраімов, Олександр Наумов, Дмитро Гарбуз та інші.

Режисер-постановник – Олександр Пархоменко. Продюсери – Валентин Опалєв, Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Черняк. Виробництвом фільму займалася компанія «Армада Філмз» на замовлення каналу «Україна».

Раніше повідомлялось, що в Києві розпочалися зйомки 12-серійного фільму «Сага». Виробництвом серіалу за підтримки Міністерства культури на замовлення каналу «Україна» займається кінокомпанія «Три-Я-Да Продакшн».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY