detector.media
15.08.2019 14:10
10 вересня – конференція «Future Lab X: Lead. Link. Learn»
10 вересня відбудеться 10-а конференція Future Lab про технології, інновації та рішення, які драйвують комунікаційний ринок, – «Future Lab X: Lead. Link. Learn».

«Lead – про лідерство і тренди, яким будуть слідувати провідні компанії. Link – про яскраві колаборації і партнерські рішення, які дозволяють бізнесу стати ще ефективнішим. Learn – про впровадження різних освітніх проектів, які допомагають корпоративному сектору розширювати горизонти та залучати таланти», – йдеться в повідомленні.

CEO Dentsu Aegis Network Ukraine Олександр Гороховський зазначив: «Цього року наш фокус уваги спрямований на анатомію лідерства, ефективні партнерства і культуру безперервного навчання. Упевнений, що виступи, які прозвучать зі сцени, надихнуть наших гостей».

Dentsu Aegis Network Ukraine відкриває другий потік виступів Learn, де будуть обговорюватися важливі питання освіти дорослих, філософії lifelong learning, нових інструментів корпоративної освіти і необхідних цифрових навичок в сучасному суспільстві.

Спікерами потоку Learn стануть:

Ірина Тимощенко-Петрова, Leadership Assessment & Development manager EY Ukraine, «Work & Learn. Як освіта стає частиною корпоративної культури?»;

Світлана Герасименко, засновниця ProfessionX, «Z – провідники бізнесу в майбутнє»;

Олена Скирта, співзасновниця INSCIENCE, «Колаборація 2.0: Наука і Бізнес»;

Євгенія Кузьмінська, керівник департаменту по роботі з внутрішнім клієнтом Академії ДТЕК, «Менеджмент тури в західні компанії: данина моді чи інноваційний формат розвитку»;

Влад Ноздрачов, CEO освітньої платформи «Суперлюди», «Як власники бізнесу заважають своєму росту?»;

Оксана Сергєєва, керівник служби навчання та розвитку StarLightMedia, «Edutainment як вид корпоративних освітніх заходів: StarLight Talks»;

Ілля Філіпов, співзасновник і CEO студії онлайн-освіти EdEra, «Онлайн-освіта: від користі всередині команд до національного рівня»;

Тетяна Спека, керівник проектів CASERS, «Як компаніям скоротити шлях до талантів: історії Deloitte, НБУ, Metinvest».

Модерує потік Learn Анна Мазур, засновниця і керівник кар'єрного порталу Happy Monday, автор програми професійного наставництва MakeMeBetter, організатор конференції про свідоме ставлення до кар'єри ProForum, куратор Pro Bono Club Ukraine.

Крім того, Future Lab оновлює логотип і айдентику.

У рамках конференції комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine організовує алею проєктів, де будуть представлені українські розробки в сфері MarTech і AdTech. MarTech Alley – це спільна ініціатива Dentsu Aegis Network Ukraine, Center42 Innovation Agency і Інтернет Асоціації України. MarTech Alley буде працювати з 10:00 до 17:00 на третьому поверсі в холі конгресно-концертного залу  в КВЦ «Парковий».

«У основі нового стилю – сувора монохромна типографіка, яку легко інтегрувати в будь-яку графічну систему. Таке рішення вибрано, щоб підкреслити динаміку і гнучкість мислення в сучасному світі. Стилістика підпорядкована головній меті конференції – пошуку інновацій. Кольоровим акцентом 2019 року стане неоново-зелений, що символізує оновлення, свіжість ідей і енергію», – зазначається в повідомленні.

Захід закритий – вхід лише за запрошеннями. Future Lab пройде 10 вересня в КВЦ «Парковий».

Однак організатори запрошують на конференцію глухих і слабочуючих гостей, для яких працюватиме сурдоперекладач. Вони повинні заповнити форму, після чого мають отримати підтвердження. Кількість місць обмежена.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY