detector.media
14.08.2019 15:50
Новий канал покаже низку українських фільмів у День незалежності
Новий канал покаже низку українських фільмів у День незалежності
Новий канал 24 серпня покаже низку українських фільмів до Дня незалежності, а саме: «Сторожoву заставу», «Давай, танцюй!», «Секс і нічого особистого» й «Самотній за контрактом».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Фільм «Сторожoва застава» покажуть о 16:40.

«Сторожова застава» – це український пригодницький фільм-фентезі, знятий за мотивами книги Володимира Рутківського. Фільм розповідає про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле – на тисячу років назад. Стрічка вийшла в широкий український прокат 12 жовтня 2017 року.

О 18:50 Новий канал транслюватиме стрічку «Давай, танцюй!».

Прем’єра української танцювальної стрічки «Давай танцюй» (фільм на кшталт американського «Крок уперед») відбулася 21 березня 2019 року. За сюжетом, зухвалий молодий танцюрист приїжджає до Києва з маленького містечка на Донбасі для участі в танцювальному змаганні, щоб виграти велику суму грошей на лікування брата. В столиці він закохується у відому співачку, яку згодом викрадають з метою отримання викупу. Хлопцю доведеться обирати між обов’язком та коханням.

З 21:00 в ефірі каналу покажуть «Секс і нічого особистого».

За сюжетом стрічки «Секс і нічого особистого», головний герой дізнається від своєї дівчини, що він «повний нуль у ліжку». Хлопець вирушає до Праги, де близький друг береться навчити його бути розкутим і сексуальним.

О 23:00 на каналі покажуть «Самотній за контрактом».

«Самотній за контрактом» - це перший український ромком, створений для великих екранів. Картина є ремейком німецької стрічки «Фанатки на сніданок не залишаються». У центрі сюжету - історія кохання простої дівчини та молодого музиканта, якому за контрактом заборонені відносини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY