detector.media
14.08.2019 14:35
«1+1» покаже документальний проєкт Дмитра Комарова про рекордний політ через Україну
«1+1» покаже документальний проєкт Дмитра Комарова про рекордний політ через Україну
24 серпня об 11:15 телеканал «1+1» до Дня незалежності покаже документальний спецпроєкт Дмитра Комарова «Світ навиворіт. Рекордний політ» про експедицію через усю Україну на маленькому чотиримісному літаку.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Окрім Дмитра Комарова, членами екіпажу стали – військові льотчики Ігор Табанюк та Андрій Блінов, а також оператор програми «Світ навиворіт» Олександр Дмитрієв.

«За три доби Дмитро Комаров разом з командою легендарних льотчиків на маленькому 4-місному літаку подолав більше 3 тисяч кілометрів, здійснив 33 зльоти і 33 посадки, відвідав 33 аеродроми. Маршрут охоплював практично всю Україну, за винятком закритих для польотів регіонів», – йдеться в повідомленні.

У рамках проєкту не вдалося охопити території анексованого Криму й окупованих частин Донецької та Луганської областей. Попри це, Національний реєстр рекордів України відзначив цей політ.

«Мені давно хотілося зняти щось особливе про Україну в стилі "Світу навиворіт". Спочатку ми планували просто поставити рекорд. Але насправді вийшло все набагато масштабніше. Ми відкрили для себе іншу Україну, яку не побачили б у звичайних подорожах, адже часто приземлялися в непопулярних з точки зору туризму місцях», – розповів ведучий.

Нагадаємо, у квітні 2018 року ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров повідомив, що основною причиною відкладання зйомок «Світу навиворіт» про Україну є складність зйомок подібної програми в рідній країні. За його словами, «не легко знайти на 15 годинних епізодів такої інформації про Україну, яка була б несподіваним відкриттям для українських глядачів». Дмитро Комаров тоді сказав, що над цим працює і пообіцяв коли-небудь зробити такий випуск.

Фото: пресслужба 1+1 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY