detector.media
13.08.2019 13:10
Андрій Партика прогнозує зростання ринку телевізійної реклами у 2020 році на 25%
Андрій Партика прогнозує зростання ринку телевізійної реклами у 2020 році на 25%
Компанія Ocean Media оголосила про старт продажів телевізійної реклами своїм клієнтам на 2020 рік.

Про це йдеться в пресрелізі сейлз-хаусу.

Ocean Media продає ресурси телеканалів ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, «Оце ТБ».

Андрій Партика, генеральний директор компанії Ocean Media, прогнозує зростання ринку у 2019 році на 25%: «Як найбільший продавець ми досить точно бачимо картину по ринку в цілому і тому можемо стверджувати про його зростання на 25% у 2019 році.  Після президентських виборів, заповнюваність рекламних блоків на ринку – більше 90%, і за нашими розрахунками, вона буде розумно високою до кінця року. Я маю на увазі, що майже весь попит, який ми очікуємо на ринку, зможе бути реалізований у хорошому балансі між цінами і попитом».

​Пан Партика переконаний, що якби підвищення цін у 2019 році не відбулося, то постраждала б якість розміщення дуже багатьох клієнтів: «Ми дякуємо тим партнерам, які навчили нас, що надто низька ціна, яку неможливо реалізувати через перезаповнення ефіру, є більшим болем, ніж ринкова, яка дозволяє реалізувати рекламні кампанії та успішно вести бізнес».

Також він додає, що політика сейлз-хаузу не зазнає значних змін у 2020 році. Але для брендів, які таргетуються на вузькі цільові аудиторії, в Ocean Media буде спеціальна пропозиція.

Нагадаємо, Ocean Media уклала угоди з клієнтами щодо співпраці у 2019 році на суму сотні мільйонів гривень.

Фото: oceanmedia.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY