detector.media
12.08.2019 17:51
Канал «2+2» оголосив дати прем’єр нового сезону
Канал «2+2» оголосив дати прем’єр нового сезону
Телеканал «2+2» оголосив про початок телевізійного сезону з 19 серпня. Новий телесезон розпочнеться з прем’єрних показів серіалів власного виробництва, нових випусків інформаційно-розважальних програм, трансляцій футбольних матчів Прем'єр-ліги України та показів відомих фільмів.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

19 серпня о 20:30 відбудеться прем’єра другого сезону детективного серіалу «Ментівські війни. Харків», у центрі якого боротьба керівника карного розшуку Андрія Гордієнка проти криміналітету міста. «Втративши посаду та важливі зв’язки, Гордієнко разом з колишніми підлеглими Дмитром Вороновим та Богданом Харченко ступить на складний та доволі жорстокий шлях помсти, який стане вирішальним», – йдеться в описі до серіалу.

20 серпня о 17:15 стартує третій сезон циклу документальних проєктів «Загублений світ», який розкриває невідомі факти про світ та історію людства. До прем’єри нового сезону канал запустив спецпроєкт «Слідами Загубленого світу», на сторінці якого глядачі можуть розповісти про містичні легенди, місця або надзвичайні події, свідками яких вони стали, та побачити власну історію в ефірі програми. Ведучі проекту: Максим Сухенко, Генадій Попенко, Валерій Сараула.

З понеділка по п'ятницю о 18:15 у прямому ефірі каналу виходитимуть новини «Спецкор». Ведучі та спеціальні кореспонденти проєкту Олександр Моторний та Руслан Ярмолюк щотижня виїжджатимуть у зону бойових дій на Донбасі, змінюючи один одного в студії. 

З понеділка по п’ятницю о 18:50 виходитиме програма «Джедаі» – інформаційно-розважальний проєкт про найактуальніші події України і світу без політики та економіки. Ведуча: Катерина Нестеренко

Канал «2+2» транслюватиме футбольні матчі за участі п’яти клубів Української Прем’єр-ліги: «Динамо», «Зоря», «Карпати», «Десна» та «Дніпро-1». Щонеділі о 23:00 футбольні експерти разом з ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою вестимуть дискусію в прямому ефірі футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол».

Крім того, кожні вихідні канал готуватиме добірку відомих фільмів різних жанрів – бойовики, трилери, гостросюжетні фільми, екшен, фільми катастрофи, пригодницькі фільми та інші.

Нагадаємо, 14 серпня 2017 року відбувся перезапуск телеканалу «2+2». Канал змінив графічне оформлення та програмне наповнення. В осінньому телевізійному сезоні відбулись прем’єри серіалів «Ментівські війни. Одеса»«Ментівські війни. Київ», а також «Гвардії-2».

З 28 липня на телеканалі «2+2» стартують нові випуски спортивно-аналітичної програми «Профутбол», яка відкриє новий футбольний телевізійний сезон. Ток-шоу виходитиме щонеділі о 23:00, його ведучими залишилися Ігор Циганик та Олександра Лобода.

Прем’єру другого сезону гостросюжетного серіалу  «Ментівські війни. Харків» заплановано на 19 серпня 2019 року.

Фото: 2+2

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY