detector.media
12.08.2019 16:54
«Сьогодні» і «Україна» проведуть проєкт «Народний рейтинг блогерів»
«Сьогодні» і «Україна» проведуть проєкт «Народний рейтинг блогерів»
Інформаційна платформа «Сьогодні» і телеканал «Україна» у серпні-вересні проведуть проєкт «Народний рейтинг блогерів», у якому інтернет-користувачі прямим голосуванням визначать кращих українських блогерів у десяти номінаціях.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

«Рейтинг об’єднає авторів, що ведуть власний блог в Instagram, Telegram, на Youtube або у Facebook в українському сегменті інтернету, мають не менше 1000 підписників і звертаються до різних тем: економіки, бізнесу, здорового способу життя, моди, краси, спорту, психології родинних стосунків, бізнесу, громадських та соціальних ініціатив, освіти, мистецтва, творчості, подорожей та багатьох інших, окрім політики», – йдеться в повідомленні.

Номінації конкурсу:

Рейтинг проходитиме в два етапи: перший – подача заявок та формування шорт-листів членами журі; другий – народне голосування.

Прийом заявок стартує 12 серпня і триватиме до 31 серпня на сайті «Сьогодні. Lifestyle».

«З поданих заявок члени журі шляхом рейтингового оцінювання сформують шорт-лист з 10 блогерів для кожної номінації. Головними критеріями в оцінюванні заявок будуть якість та оригінальність контенту, взаємодія блогера з прихильниками. Експертами Рейтингу стануть професіонали, кожен з яких створює унікальний та яскравий контент в соціальних мережах і традиційних медіа», – зазначається в повідомленні.

Журі:

Голосування на сайті «Сьогодні» триватиме з 9 серпня до 22 вересня: «Щодня інтернет-користувачі зможуть віддати свій голос за одного номінанта в кожній номінації. <…> Результати голосування будуть оголошені на майданчиках інформаційної платформи "Сьогодні"».

Заявку на участь у «Народному рейтингу блогерів» можна подати тут.

Нагадаємо, сайт «Факти ICTV» запускає проєкт «Топ-100 блогерів України 2019». Блогери змагатимуться за перемогу в двох категоріях – «Кращий блогер України» і «Народний вибір». 

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY