detector.media
12.08.2019 16:24
До 16 серпня – реєстрація на тренінг «Медіаграмотність як захист проти інформаційних впливів»
Інститут демократії імені Пилипа Орлика 22 серпня проведе одноденний тренінг з медіаграмотності для журналістів Київщини – «Медіаграмотність як захист проти інформаційних впливів». Реєстрація на захід триватиме до 16 серпня до 12:00.

Теми:

Навчання відбудеться 22 серпня з 10.00 до 16.30 з перервою на обід в Art Hub ІА Укрінформ (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, 1-й поверх). Початок реєстрації та вітальна кава – о 9.30.

Запрошуємо до участі журналістів місцевих медіа (всіх типів), спеціалістів відділів інформаційної політики місцевих органів влади, фахівців із зв’язків з громадськістю.

Для реєстрації необхідно заповнити форму до 12.00 до 16 серпня. Підтвердження від організаторів надійде до 12.00 до 19 серпня. Детальна програма заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам на електронні скриньки.

Під час дискусій учасники систематизують свій досвід споживання масової інформації, відпрацюють практичні навички використання сучасних інструментів для перевірки фактів та ін.

Участь у навчанні безкоштовна, організатори забезпечують роздатковими матеріалами, кава-брейком та обідом, компенсують витрати на проїзд учасникам з інших міст.

Захід проводить медіатренерка, журналістка, старша викладачка Донецького національного університету імені Василя Стуса (Вінниця), експертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика Олена Самойленко.

За додатковою інформацією звертайтеся до Тетяни Строй: 066 224 36 55, 067 665 42 49, pylyp.orlyk.institute@gmail.com.

Тренінг відбувається в рамках проекту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Моніторинг роздержавлених регіональних медіа» за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY