detector.media
09.08.2019 14:45
Шарій погрожує «Детектору медіа» судом на «серйозні кошти»
Шарій погрожує «Детектору медіа» судом на «серйозні кошти»
Відеоблогер Анатолій Шарій погрожує судом «Детектору медіа» за матеріал про нього.

7 серпня «Детектор медіа» опублікував статтю Володимира Рихліцького «Хто такий Шарій? Від українського журналіста до популярного блогера та проросійського політика». У матеріалі йдеться про те, які меседжі просуває відеоблогер Анатолій Шарій та в чому феномен його популярності, яка спонукала 326 тис. виборців проголосувати за віртуальну «Партію Шарія», яка відтепер отримуватиме фінансування з державного бюджету – близько 12 млн грн на рік.

8 серпня в особисті повідомлення сторінки «Детектор медіа» на фейсбуці прийшло повідомлення від Анатолія Шарія. Він у нецензурній формі погрожує «Детектору медіа» судовим позовом на «серйозні кошти».

Скріншот свого листування з «Детектором медіа» Анатолій Шарій опублікував також у своєму телеграм-каналі.

На фейсбук-сторінці «Детектора медіа» Анатолій Шарій написав цензурний коментар щодо можливого позову до суду, нагадавши про попередній судовий процес.

Нагадаємо, що у 2017 році блогер Анатолій Шарій подав до суду на «Детектор медіа» та журналіста Богдана Логвиненка через колонку «Друга найчисленніша біомаса. Про «Дождь» і не тільки». У своєму позові Анатолій Шарій наполягав, що використання щодо нього висловлювань «рупор "русского міра"» та «скандальний український псевдобіженець» принижує його честь та гідність, та завдає шкоди його діловій репутації.

21 червня 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва відмовив Шарію у задоволені позову до «Детектора медіа» та його автора Богдана Логвиненка. 7 вересня 2017 року Апеляційний суд міста Києва підтвердив рішення першої інстанції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY