detector.media
07.08.2019 10:31
Колишній керівник міжнародного відділу Lb.ua перейшов на «Обозреватель»
Колишній керівник міжнародного відділу Lb.ua перейшов на «Обозреватель»
Керівник відділу «Світ» інтернет-видання Lb.ua Ігор Соловей 2 серпня звільнився з порталу. Він перейшов працювати заступником шеф-редактора з міжнародної інформації інтернет-видання «Обозреватель».

Про це 7 серпня він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

Ігор Соловей уточнив, що після трьох років роботи звільнився з Lb.ua за згодою сторін.

«Відтепер починаю працювати в інтернет виданні "Обозреватель", заступником шеф-редактора з міжнародної інформації. Керівництвом порталу мені поставлено завдання створити і розвинути повноцінний міжнародний відділ. Він має включати в себе як традиційні міжнародні новини для широкого кола читачів (українських та закордонних), так і міжнародну аналітику, і навіть телевізійну складову (на власному телеканалі "Обоз TV"). Це новий етап кар'єрного зростання є серйозним професійним викликом. Але від цього – тим цікавішим», – розповів він.

Нагадаємо, з 2005 по 2014 рік Ігор Соловей працював у міжнародному відділі агенції «Укрінформ», з яких 2006-2013 – шеф-кореспондентом бюро «Укрінформу» у РФ. У 2014-2016 роках був політичним кореспондентом «Інтерфакс-Україна». З 2016 по 2019 рік працював керівником міжнародного відділу Lb.ua.

Фото: Ігор Соловей / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY