detector.media
06.08.2019 20:50
В Офісі президента заперечили зв'язок Зеленського із американськими лобістами
В Офісі президента заперечили зв'язок Зеленського із американськими лобістами
Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC відзвітувала Мін'юсту США, що працювала над покращенням «іміджу» Володимира Зеленського за гонорар у 60 тис. доларів. Офіс президента України заперечує зв'язок голови держави із лобістами.

Про це йдеться у відповіді Офісу президента на запит «Радіо Свобода» про діяльність Signal Group Consulting.

«Президент України Володимир Зеленський публічно заявляв, що не мав і не має жодних угод із компанією Signal Group Consulting», - зазначив Офіс президента.

Нагадаємо, лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала в липні звіт про роботу на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні. Угоду начебто підписали 3 квітня 2019 року, сторонами в ній вказані Signal Group Consulting, LLC та «Володимир Зеленський – Слуга Народу, за посередництва Маркуса Коена». 

До цього 18 квітня 2019 року «Команда Зеленського» у Facebook написала: «Команда Володимира Зеленського не залучала ніяких лобістських компаній або агентств для організації візиту нашого представника в США. У нас немає контракту з компанією "Сигнал Груп". [...] Саме ця позиція відрізняє нас від представників "старих" політичних еліт»

3 серпня президент Зеленський у розмові з журналістами відхрестився від Signal Group, сказавши, що «ніколи не зустрічався з жодним лобістом чи посередником» і що йому це не потрібно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY