detector.media
28.11.2003 10:16
У Сімферополі створено медіа-профспілку
27 листопада в Сімферополі відбулися установчі збори міської організації журналістської профспілки. Засновниками сімферопольської організації виступили три первинні профспілки, які створені раніше, -- „Команда” з ДТРК „Крим”, „Стена” з ТРК „Чорноморська” та профспілка редакції газети „Голос Крыма”, а також 20 окремих журналістів, які взяли участь в установчих зборах. Загалом міська Сімферопольська організація кримської медіа-профспілки нараховує понад 50 членів. Заяви охочих вступити продовжують надходити. Проводиться робота зі створення міської первинної організації власкорів.

На зборах обрано комітет, ревізійну комісію, прийнято рішення про входження до всеукраїнської конфедерації медіа-профспілок, яка буде створюватись, обрані делегати на її установчий з’їзд.

Головою комітету сімферопольської міської медіа-профспілки обрано Нарімана Абдурешитова, юриста-консультанта Інформаційного Прес-центру для журналістів, випускового редактора бюлетеня „ЗМІ і журналістика: від теорії до практики”.

Микола Семена, спеціально для „Детектор медіа”, Сімферополь
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY